Vendéglőink szeretettel és helyi konyhával várnak. Íme egy kis ízelítő:

A babgulyás kedvelt házias étel, amely jóval több egy egyszerű levesnél: kiadós, laktató egytálétel. Készítsd el otthon, vagy gyere és kóstold meg, hogyan főzzük Nagykovácsiban.

A brassói elkészítésének számtalan változata ismert. Ahány ház, annyi szokás. Próbáld ki ezt az egyszerű alap receptet, vagy gyere ki Nagykovácsiba, és kóstold meg, itt hogyan készítjük.

Bár a cigánypecsenyét klasszikusan "csak" fokhagymásan, mártás nélkül készítik, itt egy különleges recept változat - készítsd el otthon, vagy gyere és kóstold meg Nagykovácsiban.

A savanyú káposztát már az ókori rómaiak is ismerték, ám azt hitték, hogy a rázástól savanyodik meg. Egy jó bajor káposztaleveshez nem kell rázni a káposztát, csak kövesd a receptet, vagy kóstold meg Nagykovácsiban.

A kívül ropogósra sült, belül omlós csülök igazi ínyencfalat. Készítsd el otthon receptünk alapján, vagy kóstold meg, milyen ropogósra sütjük a csülköt Nagykovácsiban.