Jelenlegi időjárás:
12°
 
Ajánlott program: Szabadtéri sport
 
       
 
 
 
 
 
Nagykovácsi helyi ízei, receptjei
 
Babgulyás

A babgulyás kedvelt házias étel, amely jóval több egy egyszerű levesnél: kiadós, laktató egytálétel. Készítsd el otthon, vagy gyere és kóstold meg, hogyan főzzük Nagykovácsiban.

Pizzatészta

Mindenki más receptre esküszik a jó pizza elkészítéséhez. Próbáld ki ezt, vagy gyere és kóstold meg, hogyan készítjük Nagykovácsiban.

Cigánypecsenye fokhagymamártással

Bár a cigánypecsenyét klasszikusan "csak" fokhagymásan, mártás nélkül készítik, itt egy különleges recept változat - készítsd el otthon, vagy gyere és kóstold meg Nagykovácsiban.

Sült csülök ropogósan

A kívül ropogósra sült, belül omlós csülök igazi ínyencfalat. Készítsd el otthon receptünk alapján, vagy kóstold meg, milyen ropogósra sütjük a csülköt Nagykovácsiban.

Ropogós csirkeszárnyak

Remek sör- vagy borkorcsolya - legalábbis Nagykovácsiban e minőségében kínálják. Elkészítheted otthon is receptünk alapján, de még jobb, ha megkóstolod nálunk "eredetiben".

Marhapörkölt

Mi az ízletes, puha marhapörkölt elkészítésének a titka? Próbáld ki a mellékelt receptet, vagy gyere és kóstold meg, hogyan készül Nagykovácsiban.

Bajor káposztaleves

A savanyú káposztát már az ókori rómaiak is ismerték, ám azt hitték, hogy a rázástól savanyodik meg. Egy jó bajor káposztaleveshez nem kell rázni a káposztát, csak kövesd a receptet, vagy kóstold meg Nagykovácsiban.

Sült libacomb aszalt szilvával

A hagyomány szerint, aki Márton napján libát nem eszik, egész évben éhezik. De nem csak jeles napokon ehetjük ezt a finom pecsenyét. Készítsd el otthon, vagy kóstold meg Nagykovácsiban az év bármelyik napján.

Paradicsomos bruschetta

Egyszerű és nagyszerű ez a finomságokkal megpakolt olasz előétel. Készítsd el otthon, vagy gyere és kóstold meg Nagykovácsiban.

Brassói aprópecsenye

A brassói elkészítésének számtalan változata ismert. Ahány ház, annyi szokás. Próbáld ki ezt az egyszerű alap receptet, vagy gyere ki Nagykovácsiba, és kóstold meg, itt hogyan készítjük.

 
Ne felejtsd el megosztani barátaiddal, ismerőseiddel!