Jelenlegi időjárás:
12°
 
Ajánlott program: Szabadtéri sport
 
       
 
 
 
Adatvédelmi tájékoztató
Az hellonagykovacsi.hu internet tartalomsszolgáltató ezúton teszi közzé az adatvédelmi és -kezelési elveit és politikáját, melyet magára nézve kötelező erővel ismer el.

Általános tudnivalók

A hellonagykovacsi.hu, úgyis, mint internetes tartalomszolgáltató tiszteletben tartja és védi azok személyes adatait is, akik weboldalán keresztül kapcsolatba kerülnek vele. Adatvédelmi és -kezelési elveit és politikája – amelyet magára nézve kötelező erővel ismer el – kialakításakor különös tekintettel vettük figyelembe az 1992. évi LXIII. törvény a személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról, az 1998. évi VI. törvény az egyének védelméről a személyes adatok gépi feldolgozása során, Strasbourgban, 1981. január 28. napján kelt Egyezmény kihirdetéséről szóló dokumentumok rendelkezéseit.

A jelen közlemény célja, hogy szolgáltatásaink minden területén, minden egyén számára, tekintet nélkül nemzetiségére vagy lakóhelyére, biztosítva legyen, hogy jogait és alapvető szabadságjogait, különösen a magánélethez való jogát tiszteletben tartsák a személyes adatainak gépi feldolgozása során (adatvédelem).

Adatok felvétele

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges.

Egyes szolgáltatások, például a lapelőfizetés igénybevételéhez azonban, bizonyos személyes adatokra (például név, lakcím) szükség van. Ezekben az esetekben az adatok felvétele előtt a hellonagykovacsi.hu tájékoztatja az érintetteket az adatkezelés szabályairól, illetve beszerzi az adatkezelésre vonatkozó előzetes hozzájárulásukat, mely bármikor visszavonható.

Adatok felhasználása, továbbítása

Minden olyan esetben, ha a szolgáltatott adatokat a hellonagykovacsi.hu az eredeti adatfelvétel céljától eltérő célra kívánja felhasználni, erről az érintettet tájékoztatja, és ehhez előzetes hozzájárulását megszerezi, illetőleg lehetőséget biztosít számára, hogy ezt követően hozzájárulását bármikor visszavonja.

A hellonagykovacsi.hu az általa kezelt személyes adatokat harmadik fél számára, a jogszabályokban meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem továbbítja.

Adatbiztonság

A kezelt személyes adatok jogosulatlan felhasználása és az azzal kapcsolatos visszaélések elkerülése érdekében kiadónk kiterjedt műszaki és üzemeltetési biztonsági intézkedéseket alkalmaz. Biztonsági eljárásainkat rendszeresen ellenőrizzük és a technológiai fejlődéssel összhangban fejlesztjük.

Tájékoztatás

Írásbeli kérés esetén a hellonagykovacsi.hu tájékoztatja az érintetteket személyes adataik kezeléséről.

 
Ne felejtsd el megosztani barátaiddal, ismerőseiddel!