![](/data/illusztraciok/cikkheader/132_230.jpg)
A babgulyás kedvelt házias étel, amely jóval több egy egyszerű levesnél: kiadós, laktató egytálétel. Készítsd el otthon, vagy gyere és kóstold meg, hogyan főzzük Nagykovácsiban.
![](/data/illusztraciok/cikkheader/133_230.jpg)
Mindenki más receptre esküszik a jó pizza elkészítéséhez. Próbáld ki ezt, vagy gyere és kóstold meg, hogyan készítjük Nagykovácsiban.
![](/data/illusztraciok/cikkheader/134_230.jpg)
Bár a cigánypecsenyét klasszikusan "csak" fokhagymásan, mártás nélkül készítik, itt egy különleges recept változat - készítsd el otthon, vagy gyere és kóstold meg Nagykovácsiban.
![](/data/illusztraciok/cikkheader/135_230.jpg)
A kívül ropogósra sült, belül omlós csülök igazi ínyencfalat. Készítsd el otthon receptünk alapján, vagy kóstold meg, milyen ropogósra sütjük a csülköt Nagykovácsiban.
![](/data/illusztraciok/cikkheader/136_230.jpg)
Remek sör- vagy borkorcsolya - legalábbis Nagykovácsiban e minőségében kínálják. Elkészítheted otthon is receptünk alapján, de még jobb, ha megkóstolod nálunk "eredetiben".
![](/data/illusztraciok/cikkheader/137_230.jpg)
Mi az ízletes, puha marhapörkölt elkészítésének a titka? Próbáld ki a mellékelt receptet, vagy gyere és kóstold meg, hogyan készül Nagykovácsiban.
![](/data/illusztraciok/cikkheader/138_230.jpg)
A savanyú káposztát már az ókori rómaiak is ismerték, ám azt hitték, hogy a rázástól savanyodik meg. Egy jó bajor káposztaleveshez nem kell rázni a káposztát, csak kövesd a receptet, vagy kóstold meg Nagykovácsiban.
![](/data/illusztraciok/cikkheader/139_230.jpg)
A hagyomány szerint, aki Márton napján libát nem eszik, egész évben éhezik. De nem csak jeles napokon ehetjük ezt a finom pecsenyét. Készítsd el otthon, vagy kóstold meg Nagykovácsiban az év bármelyik napján.
![](/data/illusztraciok/cikkheader/140_230.jpg)
Egyszerű és nagyszerű ez a finomságokkal megpakolt olasz előétel. Készítsd el otthon, vagy gyere és kóstold meg Nagykovácsiban.
![](/data/illusztraciok/cikkheader/141_230.jpg)
A brassói elkészítésének számtalan változata ismert. Ahány ház, annyi szokás. Próbáld ki ezt az egyszerű alap receptet, vagy gyere ki Nagykovácsiba, és kóstold meg, itt hogyan készítjük.